év
1
m2-es üzlet
1
szőnyeg
1 +

Üzletünk

Orient SzőnyegházÜzletünket 1993-ban nyitottuk meg a Bartók Béla úton, a Gellért Szálló közelében. 3 évi sikeres működés után háromszorosára bővítettük üzletünk alapterületét, ennek köszönhetően ma is több, mint 200 m2-en – tágas, szép környezetben – tudjuk bemutatni több száz szőnyegből álló kollekciónkat.

Kizárólag kézicsomózású, eredeti iráni /perzsa/ és afgán szőnyegeket, szövött kelimeket kínálunk különlegesen széles minőség, -minta, -méret és ár választékban.

A kínálatunkban szereplő szőnyegeket személyesen, darabról-darabra válogatjuk ki a beszerzés során. A sokszor modernnek tűnő, geometrikus mintájú törzsi daraboktól, a híres városi műhelyekben készülő legfinomabb gyapjú szőnyegeken át, a tiszta selyem luxus darabokig, méretben a legkisebbtől az extra méretűig talál nálunk szőnyeget. Célunk, hogy a legkülönbözőbb ízléssel és stílusban berendezett lakáshoz is megtalálják a vevők a minden szempontból megfelelő, egyedi darabokat.
Az új szőnyegek mellett mindig találunk régebbi darabokat is, amelyek vagy különlegességükkel emelkednek ki a kínálatból vagy igen kedvező áraikkal. Szőnyegházunk kínálatában megtalálhatóak a különböző szőttesek (kelimek), díszpárnák, falvédők és ajtódíszek is.

Minden szőnyeghez részletes használati és kezelési utsítást adunk. Garancialevelünk a származási bizonyítvánnyal együtt garantálja a kíváló minőséget.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalunkon megtalálható szőnyegek csak egy részét képezik az üzletünkben megtalálható több száz darabos készletünknek.

Kérjük látogasson el hozzánk személyesen!